[VIDEO] Dit zijn de belangrijkste onderwerpen van burgemeester Burmanje in Ermelo

2022-05-21 19:21:38 By : Ms. Anbby Zhang

In een nieuwe videoboodschap laat burgemeester Dorine Burmanje weten dat ze trots is op Ermelo. De besmettingscijfers dalen, we anticiperen goed op de nieuwe maatregelen en er mag weer een stuk meer. De belangrijkste boodschap? Dat lees je hieronder.

Niet alleen de ouderen of jongvolwassenen wil Burmanje aanspreken, ook voor de jeugd heeft ze een belangrijk bericht.

In de videoboodschap laat ze weten dat ze graag de inwoners uit Ermelo ook in het echt wil ontmoeten. Hoe ze dat gaat doen, daar is ze nog niet over uit. In de komende weken gaat ze dat uitzoeken. “Houd het gemeentenieuws in de gaten, want daarin laat ik weten hoe ik u in levende lijven en fysiek kan ontmoeten om te horen wat u beleeft in Ermelo en wat u belangrijk vindt.”

Op 2.05 minuut vertelt ze: “Tot slot de jongeren. Die zou ik even een extra boodschap willen meegeven. Super dat jullie weer uit kunnen gaan en elkaar weer kunnen treffen. Want als er één groep is geweest die het gemist heeft, zijn jullie het.”

Verder vertelt ze dat de horeca nog steeds om twaalf uur gesloten is en dat ze voor de veiligheid van iedereen wil dat de jeugd niet te lang blijft ronddwalen midden op de wegen.

In onderstaande video kun je het hele bericht van burgemeester Burmanje in Ermelo zien.

Volg indebuurt Randmeren ook op Facebook en Instagram.

Bakkers klaar, bakken maar! Vanaf zaterdag 2 oktober doen moeder Caroline en dochter Noor uit Ermelo mee aan het programma…

Goeie ouwe tijd! 7 x prachtige foto’s uit de jaren negentig in Harderwijk en Ermelo

Blijf op de hoogte van alles uit Randmeren

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden