Beleggingspanden - Pand - Pastoriestraat 1 A, Simpelveld - Vastgoedjournaal.nl

2022-10-08 22:20:42 By : Ms. Lacus Yu

Of log in via social media:

Wanneer u m.b.v. social media inlogt, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Of log in via social media:

Wanneer u m.b.v. social media inlogt, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Pastoriestraat 1 A, Simpelveld.

Semi-vrijstaande bovenwoning/maisonnette uit 1834 gelegen op de 1e en 2e verdieping met eigen opgang via de naastgelegen gemeenschappelijke steeg met zonnige terrasruimte (ca. 330x210). Woonoppervlakte ca. 136m2. Centraal gelegen in het dorpshart van het pittoreske kerkdorp Simpelveld tegenover de schitterende St. Remigiuskerk. D e karakteristieke houten spanten door de hele woning geven het geheel de charme en uitstraling van een authentieke dorpswoning. Gratis openbaar parkeren voor de deur. Gelegen in de kern met alle voorzieningen, winkels, en OV.  Duitsland en België  en slechts enkele autominuten afstand.

INDELING Begane grond: - steeg/binnenplaats met patio terras en separate buitenberging 6.50x2.50 - entree middels eigen opgang - hal met kapstok en meterkast

Eerste verdieping: - overloop - living 55m² met open keuken voorzien van gasstel, oven, afzuigkap, vaatwasser, riante bergruimte 1.90x1.35; geheel voorzien van parket - badkamer 3.20x2.75 met ligbad/douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting

Tweede verdieping: - slaapkamer 4.00x3.15 - multifunctionele ruimte ca. 9.50x4.78 om bijvoorbeeld eenvoudig en snel tenminste 3 extra slaapkamers te realiseren - inbouwkast met gehuurde C.V. installatie. Deze verdieping is ook voorzien van parket, nog vrij in te delen en biedt vele interessante mogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN - volledig dubbel glas HR++ met kunststof en aluminium kozijnen - VvE met de benedenwoning (2 appartementsrechten) - VvE heeft ca. €7.500,- in kas - servicekosten €60,55 per appartementsrecht (tijdelijk door Bestuur verhoogd naar €100 voor onderhoud) - verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor - de beoogde bruto huurprijs van dit beleggingsobject wordt geschat op €1.250,-/mnd - verkoper zal de woning tijdelijk terug huren voor €625/mnd gedurende een periode van 6 maanden tot maximaal 2 jaar ivm nieuwbouwwoning - deze bovenwoning wordt in niet verhuurde staat opgeleverd - achterstallig onderhoud aan dak en schilderwerk - oplevering in overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING  Uitsluitend een bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom, te storten bij de notaris. Alle verstrekte informatie omtrent deze onroerende zaak, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend De benedenwoning op nr. 1 (andere eigenaar, belegger) is thans ook te koop, de VvE zou er met de additionele aankoop hiervan tussenuit gehaald kunnen worden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten en eventueel bijgevoegde tekeningen of plattegronden zijn circa en puur indicatief; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Het object zal worden verkocht en geleverd als ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Pastoriestraat 1 A, Simpelveld.

Dit online platform voor de vastgoedsector heeft als doel het bij elkaar brengen van vastgoedprofessionals en het overdragen van kennis in de gehele vastgoedmarkt.

Hogeweg 19 2042 GD Zandvoort Telefoon: +31 (0) 23 743 49 09 E-mail:

Vastgoedjournaal VJ Woningmarkt VJ Tech VJ Juridisch | Fiscaal VJ Transacties VJ Werk

Deze website maakt gebruik van cookies om de best mogelijke ervaring te bieden. Lees meer