Nieuws uit Berkelland » Nieuws uit Berkelland helpt: Nagelsalon Marieke - Eibergen, Neede, Borculo en Ruurlo!

2022-09-24 15:22:19 By : Mr. Michael Ma

Nieuws uit Berkelland helpt Nagelsalon Marieke

“Ik heb ook mijn Salon moeten sluiten terwijl ik in Oktober dit jaar net ben overgegaan naar mijn nieuwe Salon. In de Salon hebben we onze diensten uitgebreid met verkopen van TapParfum en mode accessoires.

De TapParfum is het grootste aandeel naast de behandelingen. Hierdoor lopen we nu ontzettend veel omzet mis.

Tapparfum is een kwalitatief hoogwaardige parfum, die is vervaardigd met de beste geur oliën aangevuld met hoge kwaliteit alcohol. Naast onze geweldige parfums kunt bij ons ook zelf een kleur verstuiver kiezen voor op uw flesje zodat het de uitstraling krijgt die u wenst.Is het flesje leeg dan kunt u deze bij ons weer opnieuw laten vullen.

De klanten kunnen contact zoeken met ons via Facebook , Instagram of Email ( [email protected]) of via telefoonnummer 06 51471854/06 42457285

Hopelijk kunnen we als Berkellandse ondernemers elkaar helpen deze afschuwelijke tijd door te komen.

Groetjes Marieke Koldeweij-knol Nagelsalon Marieke”

Startersevent Berkelland & Lochem BERKELLAND - Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Als starter ben je op zoek naar allerlei relevante informatie...... Lees verder »

Opfris workshopmiddag valpreventie EIBERGEN - Dinsdag 25 oktober organiseert de Sport Federatie Berkelland (SFB) een opfris workshopmiddag in het teken van de valpreventie. Deze middag...... Lees verder »

Inschrijving OVM-DEOLOOP geopend BERKELLAND - Op zaterdag 17 december 2022 staat de 41e editie van de OVM-DEO loop gepland. De routes voeren grotendeels over onverhard terrein rondom...... Lees verder »

Oktober bomvol mooie films bij CINEbieb BERKELLAND – De bladeren beginnen weer te vallen, het weer wordt wat slechter. Tijd om heerlijk ’s avonds te genieten van prachtige films. Ook in okt...... Lees verder »

Ondanks de regen kijkt Schutterij Geesteren terug op geslaagd feest GEESTEREN - Het was een grijs, grauw en regenachtig weekend. Toch kijken de heren van de Geesterse Schutterij terug op een geslaagd feest. Het Schutte...... Lees verder »

Asfaltwerkzaamheden aan de Eimersweg, Molenweg en Kisvelderweg NEEDE - In de periode van 27 september tot en met 5 oktober wordt er asfaltonderhoud uitgevoerd aan de Molenweg, gedeelte tussen huisnummer 12 en 16,...... Lees verder »

Verantwoord online gokken en voetbalwedden: hoe hou je het leuk? BERKELLAND - Je houdt van een gokje en de adrenaline die erbij hoort, maar wilt dat wel op een verantwoorde manier doen. Vroeger pinden we een maximu...... Lees verder »

Molenruiters excelleren op eigen concours REKKEN - Lisa Hummelink heeft afgelopen weekend namens de Molenruiters een eerste en een tweede prijs gewonnen. Ook Rita Wisselink en Nena Winkelhors...... Lees verder »

Politieke Avond 27 september vervalt BERKELLAND - De Politieke Avond van 27 september 2022 gaat niet door. De volgende Politieke Avond is gepland op dinsdag 11 oktober 2022....... Lees verder »

Welke steden zijn het populairst bij studenten? BERKELLAND - Een van de leukste voordelen van is de mogelijkheid om ondergedompeld te raken in een nieuwe stad. Behalve onderzoek doen naar de beste ...... Lees verder »

Voorkom schoorsteenbrand, stook veilig BERKELLAND - Het klinkt als een zware storm in het rookafvoerkanaal. Anderen hebben het over ‘een loeiend geluid’. Van buiten af zie je de vlammen ui...... Lees verder »

Repair Café zorgt voor veilig snoeien met scherp tuingereedschap BORCULO - Menigeen gaat binnenkort weer in de tuin aan de slag en dan kan blijken dat het tuingereedschap toch niet meer zo scherp is. Maar vele soor...... Lees verder »

Fratsen kamelen NEEDE - Dreuge,dreuge,dreuge op `t moment dat ik dit schrief heb wij net oetgerekend onder de jammarkt een buitje ehad. Was nog ens neet zovulle en zo...... Lees verder »

Fratsen op kop NEEDE - Op mien bienoa dagelijkse tochtje van Nee noar Beltrum zoog ik van de een op de andere dag inens allemoale vlaggen op kop hangen. Bie de ears...... Lees verder »

Fratsen Kleurt wal bie NEEDE - Noe was wij onlangs een betje an `t verbrekken ,hier en doar mossen wat tegels oet dee versletten waren. Ok een stukske muure mos vernieuwd w...... Lees verder »

Fratsen gedoo NEEDE - Wat een gedoo is `t toch,iedereene mut mear betalen deur de hooge energieprieze,moar snappen kun e wij `t neet. Ollie maatschappen dreit woek...... Lees verder »

<span data-mce-type=”bookmark” style=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” class=”mce_SELRES_start”></span> GELSELAAR/NOORDIJK – De Needse Pasruiters organiseren dit weekend voor de 64ste keer de Bollert Brons in natuurgebied De Bollert op de grens van Noordijk en Gelselaar. Gerrit Mengerink nam op de eerste dag een kijkje en sprak met parcoursbouwer Luuk Hermelink.

Eibergse Naomi Overkamp gaat voor podium op EK Sambo

Tjerja Knaken probeert met Sportclub Rekken ver te komen in de beker

Mark Reinders wil met GSV’63 weer mee doen om de bovenste plaatsen

The Euros trappen af op het septemberfeest

Keuring Nederlandse landgeit bij Jorgen Munk in Noordijk

Colin Stokkers keert terug bij ‘zijn’ Sportclub Neede

Drenth (CDA) spreekt met ongeruste boeren bij De Melktap in Geesteren

Bom tot ontploffing gebracht aan de Hoge Haarweg in Eibergen

Hitte zet streep door oogstdag in Noordijk

40ste editie Fiets4Daagse Eibergen: Anja Welmerink fiets al vanaf het eerste uur mee

Met trots dragen wij de groene Achterhoek muts en sjaal! BERKELLAND - Deze prachtige Achterhoekse vlag muts met groene pluim is een mooi gebreide winter muts in de Achterhoek kleuren.. De heerlijk zachte mu...... Lees verder »

Geest eren GEESTEREN - Als op oudejaarsavond om tien uur de klok in Geesteren slaat en je het schreeuwen van de steenuil hoort, is de kans groot dat de nieuwjaa...... Lees verder »

Balkenbrij is typisch Gelders: ‘Het smaakt lekkerder dan het klinkt’ ACHTERHOEK - Je houdt ervan, of je vindt het absoluut niet lekker: balkenbrij. Het vleesgerecht kent zijn oorsprong in Gelderland en is misschien wel ...... Lees verder »

Recept: Salade kalfstong met tartaar van ossenhaas Ossenhaas tartaar: Benodigdheden: Gesnipperde ui (geblanceerd) Gehakte kappertjes Augurk Fijn gesneden bieslook Sweet chilli Zout en peper  &nbs...... Lees verder »

Willy’s tuincolumn: Koester het dialect a’j plat könt praoten, mo’j ut neet laoten Hoe heet dit? En dat? Soms weet ik niet eens de Nederlandse naam, maar ken ik alleen het dialect. Maar geregeld vraag ik mij ook af of er naam is in ...... Lees verder »